Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle konuşmak

Rüyada sevdiğinle konuşmak

Rüyada sevdiğinle konuşmak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle konuşmak gördüyseniz:

  • Olayları fazla büyütmeyin.

Rüyada sevdiği biriyle telefonda konuşmak aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada sevdiği biriyle konuşmak hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği birisiyle konuşmak kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevdiğinle konuşmak insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle telefonda konuşmak hatalı ve kusurlu işler yapacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanla konuşmak hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, işlerin günden güne daha da artacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğiniz kişiyle konuşmak daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini konuşmak ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments