Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevdiğinle konuşmak

Rüyada eski sevdiğinle konuşmak

Rüyada eski sevdiğinle konuşmak arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevdiğinle konuşmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda ya da aşk hayatınızda değişiklikler yapma niyetindeyseniz kendinize ya da çevrenizdeki kişilere ait anlık fikirleri doğru değerlendirmelisiniz.

Rüyada eski sevdiğinle konuşmak kısmetlerin azalacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski arkadaşla telefonda konuşmak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgili konuşmak dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, önünü göremez olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşla konuşmak dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilisiyle telefonda konuşmak birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine işarettir.

Rüyada eski arkadaşıyla konuşmak bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşla konuşmak iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, rahat bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgili hakkında konuşmak çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments