Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği birisiyle konuşmak

Rüyada sevdiği birisiyle konuşmak

Rüyada sevdiği birisiyle konuşmak rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği birisiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Sadece duygusal ilişkiler değil sosyal kontaklarınız da bozuk olabilir.

Rüyada sevdiği adamla konuşmak çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, geçineceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin insanla konuşmak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına delalettir.

Rüyada sevdiğin biriyle konuşmak yaşam tecrübesi edineceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin insanla telefonda konuşmak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kızın babasıyla konuşmak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin annesiyle konuşmak sorunlarının çözüleceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin biriyle telefonla konuşmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle konuşmak zenginliğinin artacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments