Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğiniz kişiyle konuşmak

Rüyada sevdiğiniz kişiyle konuşmak

Rüyada sevdiğiniz kişiyle konuşmak iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, evleneceğinize, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğiniz kişiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Gerçekleri anlatarak veya doğruları dile getirerek sizin için önemli kişileri etkileme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin annesiyle konuşmak kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, rızkın ve kısmetin artacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, yüzlerin asılacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle facebookta konuşmak insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, güzel ameller işleyeceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyle konuşmak hastalıklara şifa bulunacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyle telefonda konuşmak ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, dertlerden kurtulmaya rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmak duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğiniz kişiyle konuşmak akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, güzel sözler işiteceğine delalet eder.

Rüyada ölen kişiyle telefonda konuşmak aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments