Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği biriyle konuşmak

Rüyada sevdiği biriyle konuşmak

Rüyada sevdiği biriyle konuşmak istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, yanlış seçimler yapacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına delalettir.

Rüyada sevdiği biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada sevdiği kızın babasıyla konuşmak ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle facebookta konuşmak büyük ve güzel işler yapacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle telefonda konuşmak hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin annesiyle konuşmak rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini görüp konuşmak hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin biriyle telefonda konuşmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği adamla telefonda konuşmak yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin biriyle konuşmak başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments