Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle telefonda konuşmak

Rüyada sevdiğinle telefonda konuşmak

Rüyada sevdiğinle telefonda konuşmak yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya şikayetleri olan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğin insanla telefonda konuşmak sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin erkekle telefonda konuşmak geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kızla telefonda konuşmak işlerin günden güne daha da açılacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kızla telefonda konuşmak ilerleyeceğine ve kalkınacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin insanla telefonla konuşmak düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği biriyle telefonda konuşmak zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamla telefonda konuşmak rahata ereceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin biriyle telefonda konuşmak kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments