Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini konuşmak

Rüyada sevdiğini konuşmak

Rüyada sevdiğini konuşmak işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, maddi olarak zarar edileceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini konuşmak gördüyseniz:

  • Size söz veren kişiler sözlerinin arkasında duramayabilirler.

Rüyada sevdiği insanla telefonda konuşmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak sevdiği birine hediye alacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, hayırlı kararlar alacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin insanla telefonla konuşmak sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevdiğinle konuşmak onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin biriyle telefonda konuşmak üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği erkekle konuşmak endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinle konuşmak boş yere korku duyulacağına, ağzının tadının bozulacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle facebookta konuşmak çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, insanların hayranlığını kazanacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments