Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar oynamak

Rüyada kar oynamak

Rüyada kar oynamak yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kar oynamak gördüyseniz:

  • Kendinizden hoşnutsuzluk hissedebilirsiniz.

Rüyada kar oynamak harcama gücünün artacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına yorulur.

Rüyada kar üzerinde oynamak gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına inanılır.

Rüyada karla oynamak eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz karla oynamak iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinle kar oynamak zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle kar oynamak istediği her şeyi kolayca alabileceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşlarla kar oynamak fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kar üstünde oynamak tatsızlıkların aşılacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments