Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığı tutmak

Rüyada balığı tutmak

Rüyada balığı tutmak çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, onların başarıları ile gururlanacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, hayatının iplerini eline alacağına delalettir.

Rüyada balığı tutmak gördüyseniz:

  • Jest veya yardım beklentiniz olan kişiler varsa, talep etmekten çekinmemelisiniz.

Rüyada oltayla balık tutmak maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla balık tutmak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tekneyle balık tutmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada suyun içinde balık tutmak sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi balık tutmak yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine alamet eder.

Rüyada göl kenarında balık tutmak makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada kirli suda balık tutmak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde yüzmek ve balık tutmak rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments