Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane balık tutmak

Rüyada iki tane balık tutmak

Rüyada iki tane balık tutmak çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, adını herkese duyuracağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, olaylı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada iki tane balık tutmak gördüyseniz:

  • Bazı olayların gidişatını sizin diğerlerine olan davranışlarınız belirliyor.

Rüyada bir tane balık tutmak birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki tane balık tutmak ertelenen bir tatile çıkılacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine yorulur.

Rüyada iki tane büyük balık görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine işarettir.

Rüyada üç tane balık görmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki tane balık görmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, patron koltuğunda oturacağına, edilen duaların tutacağına inanılır.

Rüyada okyanusta balık tutmak yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine tabir olunur.

Rüyada bolca balık tutmak kısmetinin açılacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada durgun suda balık tutmak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments