Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta kurt görmek

Rüyada ayakta kurt görmek

Rüyada ayakta kurt görmek karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakta kurt gördüyseniz:

  • O nedenle hiçkimsenin geçmişte olduğu gibi sizin ya da ilişkilerinizin sorunlarına ayırabilecek zamanı olmayabilir.

Rüyada ayaktan kurt çıktığını görmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, borçlanılacağına yorulur.

Rüyada ayaktan kurt çıkarmak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına işaret eder.

Rüyada ayakta kurt görmek kazancının çoğalacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına, hayra ve esenliğe rivayet etmektedir.

Rüyada ayakta pranga görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine işaret eder.

Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada ayakta çamur görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakta yüzük görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, kazancın gittikçe azalacağına alamet eder.

Rüyada ayakta çorap görmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments