Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta çorap görmek

Rüyada ayakta çorap görmek

Rüyada ayakta çorap görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye inanılır.

Rüyada ayakta çorap gördüyseniz:

  • Zamanın imkanlarını iyi kullanmaya çalışmalısınız.

Rüyada ayakta siyah çorap görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, işinin gücünün yaver gideceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakta yırtık çorap görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ayakta çorap görmek çaresiz durumlara düşeceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada ayaktan nasır koparmak aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakta kaka yapmak arkasından gıybet edeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına alamet eder.

Rüyada ayaktan nasır çıkarmak çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak hayır işleri ile uğraşılacağına, anne babayla ters düşüleceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına delalet eder.

Rüyada ayakta yemek yemek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments