Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğiniz bir arkadaşınızı görmek

Rüyada sevdiğiniz bir arkadaşınızı görmek

Rüyada sevdiğiniz bir arkadaşınızı görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğiniz bir arkadaşınızı gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızı, akrabalarınızı veya önemsediğiniz diğer kişileri memnun edecek planlar yapabilirsiniz.

Rüyada sevdiğiniz bir arkadaşınızı görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada çok sevdiği arkadaşını görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, durulacağına, iş hayatında terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin arkadaşını görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin arkadaşını dövmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının seni sevdiğini görmek muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin arkadaşınla kavga etmek refah düzeyinin artacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini arkadaşınla görmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşını sevdiğiyle görmek tartışmaların sona ereceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments