Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin arkadaşınla kavga etmek

Rüyada sevdiğin arkadaşınla kavga etmek

Rüyada sevdiğin arkadaşınla kavga etmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin arkadaşınla kavga etmek gördüyseniz:

  • Duyacağınız ani duygusal itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada en sevdiğin arkadaşınla kavga etmek planlarının işe yarayacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına rivayet eder.

Rüyada en sevdiğin arkadaşla kavga etmek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin arkadaşınla kavga etmek farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin arkadaşla kavga etmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin birisiyle kavga etmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, şifaya kavuşacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin kavga ettiğini görmek çok büyük sevinçler yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle kavga etmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, aksiliklerin son bulacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Rüyada sevdiğiniz kişiyle kavga etmek mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, strese gireceğine, gergin olacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments