Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin sana sarılmasını görmek

Rüyada sevdiğinin sana sarılmasını görmek

Rüyada sevdiğinin sana sarılmasını görmek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, planların sarkacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin sana sarılmasını gördüyseniz:

  • Duygusal, yaratıcılık içeren veya ekonomik başlıklı konularda yeni girişimlerde bulunmayı ya da mevcut girişimlerinizin tatminkar boyuta ulaşmasını sağlamayı düşünmelisiniz.

Rüyada sevdiğinin sana sarıldığını görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin sana sarılmasını görmek aralarında bir konuşma geçeceğine, yeni hobiler edinileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarılmasını görmek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sana sarıldığını görmek maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada sana sarılan birini görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada birinin sana sarıldığını görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin sana sarıldığını görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments