Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin sana sarıldığını görmek

Rüyada sevdiğinin sana sarıldığını görmek

Rüyada sevdiğinin sana sarıldığını görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, saygınlık kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin sana sarıldığını gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında sizin için olumlu gelişmeler yaşanıyor olabilir.

Rüyada sevdiğinin sana sarıldığını görmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, onlardan medet umacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin sana sarılmasını görmek dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarılmasını görmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının sana sarıldığını görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine inanılır.

Rüyada sana sarılan birini görmek başarının düşeceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin sana sarıldığını görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün sana sarıldığını görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments