Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sana sarılan birini görmek

Rüyada sana sarılan birini görmek

Rüyada sana sarılan birini görmek hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, mallarının da hayırlı olacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada sana sarılan birini gördüyseniz:

  • Yardımınızı isteyen veya sürekli şikayet eden kişiler sizi huzursuz edebilir.

Rüyada sana sarılan birini görmek zorlukların bir anda biteceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin sana sarıldığını görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin sana sarıldığını görmek miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek üzüntülerin biteceğine, husumetlerin başgöstereceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin sana sarıldığını görmek ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin sana sarılmasını görmek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin sana sarıldığını görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, çok yorulacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının sana sarıldığını görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments