Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sana sarıldığını görmek

Rüyada birinin sana sarıldığını görmek

Rüyada birinin sana sarıldığını görmek bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin sana sarıldığını gördüyseniz:

  • Gerekeni yapmak için geç kalmış sayılmazsınız.

Rüyada eski sevgilinin sana sarıldığını görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeğin sana sarıldığını görmek sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin sana sarıldığını görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına alamet eder.

Rüyada birinin sana sarıldığını görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin sana sarılmasını görmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, üzüntünden sağlığından olacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının sana sarıldığını görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarılmasını görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin sana sarıldığını görmek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments