Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin oynadığını görmek

Rüyada sevdiğinin oynadığını görmek

Rüyada sevdiğinin oynadığını görmek çareyi başka yerlerde arayacağına, rütbesinin yükseleceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin oynadığını gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında önemli kararlar alabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin oynadığını görmek prestij kaybı yaşanacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına alamet eder.

Rüyada yakan top oynadığını görmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine, kötü olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen birinin oynadığını görmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine delalet eder.

Rüyada zeybek oynadığını görmek kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, ömrün uzun olmasına, helal olmayana göz dikmeyeceğine alamet eder.

Rüyada birinin oyun havası oynadığını görmek kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine inanılır.

Rüyada ayının oynadığını görmek aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada diş oynadığını görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, müşterilerinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada poker oynadığını görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments