Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayının oynadığını görmek

Rüyada ayının oynadığını görmek

Rüyada ayının oynadığını görmek tüm planların zamanında neticeleneceğine, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada ayının oynadığını gördüyseniz:

  • Bazı olayların büyümesine izin verirseniz olaylar kontrolden çıkabilir.

Rüyada ayının oynadığını görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine inanılır.

Rüyada ayın ikiye ayrıldığını görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada ayın hilal halini görmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada muharrem ayını görmek ticaretin açılacağına, daha fazla rızık elde edileceğine, bundan hayır göreceğine delalettir.

Rüyada şubat ayını görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, işte de mutlu olunacağına, küskünlük yaşanacağına işarettir.

Rüyada kış ayını görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada haziran ayında kar yağdığını görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına yorulur.

Rüyada ayın içinde kabeyi görmek isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments