Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeybek oynadığını görmek

Rüyada zeybek oynadığını görmek

Rüyada zeybek oynadığını görmek yeni bir şehre yerleşileceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Rüyada zeybek oynadığını gördüyseniz:

  • Umutsuz olsanızda, bir kez daha denemenizde fayda var.

Rüyada zeybek oynadığını görmek sorunların hallolacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına inanılır.

Rüyada zeybek oynamak kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada zeybek görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayının oynadığını görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına delalet eder.

Rüyada çocuğun oynadığını görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına tabir olunur.

Rüyada düğünde oynadığını görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine işaret eder.

Rüyada kocasının oynadığını görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada iki kişinin oynadığını görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments