Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin yattığını görmek

Rüyada sevdiğinin yattığını görmek

Rüyada sevdiğinin yattığını görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, özlemlerini bitireceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin yattığını gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada sevdiğinin dizine yattığını görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, işindeki verimliliğinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle yattığını görmek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin dizine yattığını görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin omzuna yattığını görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, çok iyi giden işlerin duracağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yattığını görmek ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini yatarken görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada yat kullandığını görmek mutluluğun kapıyı çalacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, zorluklarının kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatakta yatan birini görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments