Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle yattığını görmek

Rüyada sevdiğinle yattığını görmek

Rüyada sevdiğinle yattığını görmek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle yattığını gördüyseniz:

  • İş birlikleri, yeni ilişkiler veya ortaklıklar söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğinle yattığını görmek rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin dizine yattığını görmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin omzuna yattığını görmek arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, düze çıkacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin dizine yattığını görmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, geçim derdine düşmeyeceğine, iki tarafın da çok sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yattığını görmek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini yatarken görmek helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına inanılır.

Rüyada kuluçkaya yatmış tavuk görmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, güzellik ve hayır geleceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına tabir olunur.

Rüyada kocayı yatarken görmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments