Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiye kızmak

Rüyada sevdiğin kişiye kızmak

Rüyada sevdiğin kişiye kızmak yaşlılığında da rahat edeceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hayal kırıklığına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye kızmak gördüyseniz:

  • Mesleki konularda ya da eğitiminizle ilgili konularda ani kararlar vermekten kaçının.

Rüyada sevdiği kişiye kızmak yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye kızmak kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine rivayet eder.

Rüyada bir kişiye kızmak yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş kişiye kızmak tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, yıkılacağına, üzüleceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına işaret eder.

Rüyada ölen kişinin kızdığını görmek saygınlık kazanacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin sana kızdığını görmek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızdan ayrılmak çok büyük bir üzüntü duyacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin birine kızmak şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments