Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin beyaz giydiğini görmek

Rüyada sevdiğinin beyaz giydiğini görmek

Rüyada sevdiğinin beyaz giydiğini görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, büyük bir adım atılacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin beyaz giydiğini gördüyseniz:

  • Aşk ilişkileriniz uzun süreli olmayan flörtlerle dolu olacak.

Rüyada sevdiğinin beyaz gömlek giydiğini görmek hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin beyaz giydiğini görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişinin ayakkabısını giymek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin siyah giydiğini görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin ayakkabısını giymek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, hayatının güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin gelinlik giydiğini görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sermayesini riske etmeyeceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin kıyafetini giymek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin ayakkabısını giymek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, ağlayacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments