Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin ayakkabısını giymek

Rüyada sevdiğinin ayakkabısını giymek

Rüyada sevdiğinin ayakkabısını giymek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, büyük bir başarının elde edileceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan uzak durun.

Rüyada sevdiğinin ayakkabısını giymek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin ayakkabısını giymek rahatın ve konforun yerine geleceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin ayakkabısını giymek sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişinin ayakkabısını giymek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine delalettir.

Rüyada mor ayakkabı giydiğini görmek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, ticaretinin gelişeceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı ayakkabı giymek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı ayakkabı giymek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabının tekini giymek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments