Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin gelinlik giydiğini görmek

Rüyada sevdiğinin gelinlik giydiğini görmek

Rüyada sevdiğinin gelinlik giydiğini görmek saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, eline geçen malları tutamayacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Katı bir tutum sergilemeniz, ısrarcı ya da inatçı davranmanız çözümü geciktirebilir.

Rüyada sevdiğinin gelinlik giydiğini görmek eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada birinin siyah gelinlik giydiğini görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada yarım gelinlik giymek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, çok başarılı işlere adım atacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada annenin kızının gelinlik giydiğini görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik alıp giymek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına tabir olunur.

Rüyada bir kızın gelinlik giydiğini görmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine inanılır.

Rüyada birinin beyaz gelinlik giydiğini görmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlik giymek ve çıkarmak zafer ve zenginlik getireceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments