Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin başkasıyla yüzük taktığını görmek

Rüyada sevdiğinin başkasıyla yüzük taktığını görmek

Rüyada sevdiğinin başkasıyla yüzük taktığını görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin başkasıyla yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Karşıt cinsten birisi sizi atlatabilir veya aldatabilir.

Rüyada sevdiğinin yüzük taktığını görmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle yüzük taktığını görmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, onun her zaman başında olacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin başkasıyla yüzük taktığını görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin yüzük taktığını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı yüzük taktığını görmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada nişan yüzük taktığını görmek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kendini her konuda geliştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin yüzük taktıgını görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin altın yüzük taktığını görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, nice noksanlık içinde olduğuna yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments