Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin yüzük taktıgını görmek

Rüyada sevgilinin yüzük taktıgını görmek

Rüyada sevgilinin yüzük taktıgını görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin yüzük taktıgını gördüyseniz:

  • Gereken herşeyi yapıyorsunuz.

Rüyada sevgilinin yüzük taktıgını görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, kazancının yerine gelmesine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle yüzük taktığını görmek kazançlı adımlar atılacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin yüzük taktığını görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının tek taş yüzük taktığını görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına tabir olunur.

Rüyada alyans yüzük taktığını görmek onları rahat ettireceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada başka birinin altın yüzük taktığını görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, ticaret sektörüne atılacağına, aksiliklerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının altın yüzük taktığını görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, amacına ulaşabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin yüzük taktığını görmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments