Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaktan bıçaklanmak

Rüyada ayaktan bıçaklanmak

Rüyada ayaktan bıçaklanmak sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, başarılarının takdir edileceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, her daim temkinli olacağına, yeni mekânlara gireceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada ayaktan bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Amaçlarınız ne ise veya hayatınızda değiştirmek veya değişiklik yapmak istediğiniz yerler neresi ise, harekete geçebilirsiniz.

Rüyada ayaktan bıçaklanmak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işarettir.

Rüyada ayakta iltihap görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine delalet etmektedir.

Rüyada namazda ayakta durmak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ayakta sıçmak ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakta kına görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayaktan vurulduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakta dövme görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine tabir olunur.

Rüyada ayaktan kan akmak kendini bunu başaracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments