Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyi başka biriyle görmek

Rüyada sevdiği kişiyi başka biriyle görmek

Rüyada sevdiği kişiyi başka biriyle görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, yeni iş kollarına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi başka biriyle gördüyseniz:

  • Başka bir konuyla kendinizi avutun veya tatmin edin.

Rüyada sevdiğin kişiyi başka biriyle görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, maddi imkânlarının artacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin başka biriyle evlendiğini görmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kişinin başka biriyle evlendiğini görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyi başka biriyle görmek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka bir kişinin namaz kıldığını görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına tabir olunur.

Rüyada başka bir kişiyi hamile görmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada başka kişilerin kavga ettiğini görmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, kişinin muradına ereceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir kişinin annesini görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments