Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinizi başkasiyla görmek

Rüyada sevdiğinizi başkasiyla görmek

Rüyada sevdiğinizi başkasiyla görmek arabasını ve toprağının olacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinizi başkasiyla gördüyseniz:

  • Bazen olayları akışına bırakmak yönetmeye çalışmaktan daha olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada başka birinin çocuğunu sevmek para kazanmasına da vesile olacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin yanında başka birini görmek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini başkalarıyla görmek sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini başka birisiyle görmek hayırlı bir eşe, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada başka birini sevmek hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin başka biriyle evlendiğini görmek her işinde hayırla karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine delalettir.

Rüyada başka birini sevdiğini görmek kafasını toparlayacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini başka kadınla görmek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments