Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin babasını görmek

Rüyada sevdiğinin babasını görmek

Rüyada sevdiğinin babasını görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, bir araya geleceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin babasını gördüyseniz:

  • Geçmiş hataları affetmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin anne ve babasını görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın babasıyla konuşmak aile içinde husumet gelişeceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin babasını görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği adamın babasını görmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanın babasını görmek tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, riske atılacağına, sosyal konumunun değişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada babayı sevmek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeğin babasını görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin anne ve babasını görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, güzel bir döneme girileceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments