Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin anne ve babasını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin anne ve babasını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin anne ve babasını görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin anne ve babasını gördüyseniz:

  • İlerlemeden önce mantıklı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada sevdiğin kişinin anne ve babasını görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişinin babasını görmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin babasını görmek rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin annesiyle konuşmak aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişinin annesini görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin annesini görmek sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğiniz kişinin annesini görmek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, ruhani önderlik yapacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin anne babasını görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments