Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişinin babasını görmek

Rüyada sevdiği kişinin babasını görmek

Rüyada sevdiği kişinin babasını görmek heveslerin söneceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, bunun farkına varacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kişinin babasını gördüyseniz:

  • Maddi bazı yeni kaynaklar bulmanız mümkün olabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin anne ve babasını görmek onun istediği yoldan gideceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişinin babasını görmek eşlerin ayrılacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin babasını görmek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine işaret eder.

Rüyada kişinin babasının öldüğünü görmek stresli bir ortama gireceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişinin babasını görmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin ayağını görmek kendisini üzen konuların kapanacağına, hasta olacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye kavuşmak saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, istediği yola çıkacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişinin parmağında yüzük görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments