Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızın babasıyla konuşmak

Rüyada sevdiği kızın babasıyla konuşmak

Rüyada sevdiği kızın babasıyla konuşmak hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, mutluluğunun da artacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızın babasıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Kalabalıkların içinden kolayca ayrılıyorsunuz, yeteneklerinizi gösterme fırsatını kaçırmamalısınız.

Rüyada sevdiği kızın babasıyla konuşmak canının derdine düşeceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızla konuşmak büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızla telefonda konuşmak gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kızla konuşmak lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, onlarla gönül birliği edeceğine yorulur.

Rüyada sevdiği kızla telefonda konuşmak sorunlarının günden güne azalacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin babasıyla konuşmak muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızın babasını görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefonla bir kızla konuşmak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments