Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin anne ve babasını görmek

Rüyada sevdiğinin anne ve babasını görmek

Rüyada sevdiğinin anne ve babasını görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, istenmeyen bir yolculuğa, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin anne ve babasını gördüyseniz:

  • Tuzaklara dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada sevdiğinin annesini ve babasını görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, makbul olan şeylere, yüceltileceği sözler duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin anne ve babasını görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, kimden akıl soracağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin anne babasını görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin anne ve babasını görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kötü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada anneni babanı görmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada ölmüş annesini babasını görmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne ve babanı görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada anne babayı öpmek çevreye karşı itibarın artacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments