Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin erkeğin babasını görmek

Rüyada sevdiğin erkeğin babasını görmek

Rüyada sevdiğin erkeğin babasını görmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeğin babasını gördüyseniz:

  • Her tür aldanma, yanılma, yanıltılma riskine karşı tedbirli olmakta hareket etmekte fayda var.

Rüyada sevdiğin erkeğin babasını görmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına işarettir.

Rüyada sevdiği erkeğin babasını görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin anne ve babasını görmek büyük kazançlar sağlanılacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği insanın babasını görmek husumetlerin başgöstereceğine, eğlence ve renk geleceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın babasıyla konuşmak işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin babasını görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin babasıyla konuşmak zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinizin babasını görmek yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, kudret sahibi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments