Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta ben görmek

Rüyada ayakta ben görmek

Rüyada ayakta ben görmek güzel günlerle tanışılacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, kazancının bereketleneceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakta ben gördüyseniz:

  • Gerçekten faydalı anlaşmalar veya üzerinde mutabık kalınan konular söz konusu olabilir.

Rüyada ayakta ben görmek her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada ayakta et beni görmek stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada el üstünde ben görmek mutluluğunun büyüyeceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına tabir olunur.

Rüyada büyük ben görmek maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünde et ben görmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına alamet eder.

Rüyada ben görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin beni yıkadığını görmek uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanağında ben görmek eline para geçeceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments