Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ben görmek

Rüyada ben görmek

Rüyada ben görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada ben gördüyseniz:

  • Yeni projelere başlayabilir, planlar yapabilirsiniz.

Rüyada birinin beni öldürmek istediğini görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boyunda et beni görmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıllı ben görmek çok hayırlı işlere girileceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin beni kaçırdığını görmek üzücü haberler alacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada ben aldırmak hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beni sevmeyen birini görmek yeni denemelerde bulunacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada maymuna benzeyen insan görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, can sıkıcı haberler almaya, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada beni kovalamak iyi ruh halinin bozulacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments