Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanağında ben görmek

Rüyada yanağında ben görmek

Rüyada yanağında ben görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, maddi kolaylığa ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanağında ben gördüyseniz:

  • Katılımcı olmamanız hiçbir işin hallolmaması anlamına gelebilir.

Rüyada yanağında ben görmek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, insanlar arasında yüceleceğine rivayet eder.

Rüyada yanakta ben görmek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde et beni görmek uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine işaret eder.

Rüyada domuza benzeyen köpek görmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın saçına benzeyen uzun saçlı bir erkek görmek çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, engel tanımayan biri olacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolunda et beni görmek ekmek bulamayacağına, elinin de bolluk göreceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına işarettir.

Rüyada vücudunda et beni görmek başarı elde edeceğine, kötülüklerden uzak kalacağına, borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beni seveni görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments