Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin ağlamasını görmek

Rüyada sevdiğinin ağlamasını görmek

Rüyada sevdiğinin ağlamasını görmek sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, saygı göreceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin ağlamasını gördüyseniz:

  • Bazı konuları kolay şekilde dile getirebilir veya kolayca halledebilirsiniz.

Rüyada eski sevdiğini ağlarken görmek iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini ağlıyor görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kızı ağlarken görmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyi ağlarken görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin adamı ağlarken görmek birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini ağlayarak görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine inanılır.

Rüyada sevdiği birini ağlarken görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, gelişeceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin erkeği ağlarken görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments