Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyi ağlarken görmek

Rüyada sevdiği kişiyi ağlarken görmek

Rüyada sevdiği kişiyi ağlarken görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyi ağlarken gördüyseniz:

  • Hukuki veya parayla ilgili anlaşmaları ya da evrakları kontrol etmeli ya da düzenlemelisiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyi ağlarken görmek çok eğleneceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyi ağlarken görmek maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen bir kişiyi ağlarken görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağlayan bir kişi görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ölen kişiyi ağlayarak görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağlayan kişi görmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin ağlamasını görmek zorlukların aşılacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi ağlarken görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments