Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini zayıf görmek

Rüyada sevdiğini zayıf görmek

Rüyada sevdiğini zayıf görmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya işaret eder.

Rüyada sevdiğini zayıf gördüyseniz:

  • Çocuklarınızın maddi durumu, seyahatler veya projeleriniz ya da toplum içindeki duruşunuz kazandığınızdan daha fazla harcama yapılmasını gerektiriyor olabilir.

Rüyada sevdiğini zayıflamış görmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, inancından sapacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini zayıf görmek geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına inanılır.

Rüyada bir arkadaşını zayıflamış görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine rivayet eder.

Rüyada sınavdan zayıf almak huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine işaret eder.

Rüyada zayıflamış kadın görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine alamet eder.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasını zayıflamış görmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini zayıflamış olarak görmek geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments