Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınavdan zayıf almak

Rüyada sınavdan zayıf almak

Rüyada sınavdan zayıf almak yaşam enerjisine kavuşacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına rivayet eder.

Rüyada sınavdan zayıf almak gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla problemler söz konusu olabilir.

Rüyada sınavdan zayıf almak olumsuz olaylar yaşayacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sınavdan zayıf not almak kırgınların ve küskünlerin barışacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada sınavdan zayıf aldığını görmek üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada başkasını zayıflamış görmek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını zayıflamış görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine alamet eder.

Rüyada zayıf birinin şişmanladığını görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine işaret eder.

Rüyada çok zayıf insan görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, spor yapmaya başlanılacağına, edilen duaların tutacağına rivayet eder.

Rüyada kızını zayıflamış görmek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments