Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği erkeği uyurken görmek

Rüyada sevdiği erkeği uyurken görmek

Rüyada sevdiği erkeği uyurken görmek rahatsızlık vereceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, evindeki huzurun bozulacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, seyahatlere katılacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiği erkeği uyurken gördüyseniz:

  • Sizden yaşça büyük veya muhafazakar kişilerle bir problem yaşanabilir.

Rüyada sevdiği erkeği uyurken görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyi uyurken görmek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği insanı uyurken görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini yatakta uyurken görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, barış için adım atacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızı uyurken görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada sevdiği adamı uyurken görmek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı uyurken görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini uyurken görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments