Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızı uyurken görmek

Rüyada sevdiği kızı uyurken görmek

Rüyada sevdiği kızı uyurken görmek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, kendisini ailesine vereceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kızı uyurken gördüyseniz:

  • Başkaları tarafından size sıkıntı veriliyor, onlardan uzaklaşın veya sorunlarını taşımayın.

Rüyada sevdiğin kızı uyurken görmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kızı uyurken görmek sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına işaret eder.

Rüyada kızını uyurken görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kısmetin ve şansın açılacağına yorulur.

Rüyada bir kızı uyurken görmek hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi uyurken görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini yatakta uyurken görmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini uyurken görmek sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi uyurken görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments