Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini yatakta uyurken görmek

Rüyada birini yatakta uyurken görmek

Rüyada birini yatakta uyurken görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini yatakta uyurken gördüyseniz:

  • Şimdilik, artı eksi dengesini kontrol etmeden öne çıkmamakta fayda var.

Rüyada birini yatakta uyurken görmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğini yatakta uyurken görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada babayı uyurken görmek kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada ölmüş anneyi uyurken görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyi uyurken görmek geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada kendini uyurken izlemek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına alamet eder.

Rüyada karısını uyurken görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada ölen babayı uyurken görmek maddi anlamda rahatlamaya, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments