Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini uyurken görmek

Rüyada sevdiğini uyurken görmek

Rüyada sevdiğini uyurken görmek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, hem de çok üzüleceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, kalp kırıklığı olacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini uyurken gördüyseniz:

  • Ortaklık veya iş birliği gerektiren konularda ya da ekip çalışmaları esnasında bazı problemler oluşabilir.

Rüyada sevdiği erkeği uyurken görmek bereket ve huzur geleceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı uyurken görmek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kızı uyurken görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, huzurlu günler görüleceğine inanılır.

Rüyada sevdiğini uyurken görmek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına delalettir.

Rüyada sevdiği adamı uyurken görmek duraklama yaşanacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyi uyurken görmek Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi uyurken görmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini yatakta uyurken görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments