Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızı uyurken görmek

Rüyada sevdiğin kızı uyurken görmek

Rüyada sevdiğin kızı uyurken görmek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı uyurken gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bazı plan ya da amaçlarınız için atağa geçebilir veya bir hamle yapabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kızı uyurken görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızı uyurken görmek onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, aile hayatının kötüye gideceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına işaret eder.

Rüyada bir kızı uyurken görmek hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızını uyurken görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, yüksek bir makamı olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi uyurken görmek bahtının da çok parlak olacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği insanı uyurken görmek büyük sıkıntılar içine gireceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi uyurken görmek kendi kabuğuna çekileceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini uyurken görmek büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, çok başarılı olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments